Gratis väskor pengar till laget!

Vill ditt lag ta emot gratis idrottsväskor med föreningens- och andra företags loggor på och samtidigt kunna tjäna pengar till lagkassan? Då är vi på RiotAd rätt samarbetspartner för er.

Vad ni behöver göra

På väskorna finns det 6-8 marknadsplatser och er uppgift är att sälja in 2 stycken av platserna. Antingen genom befintliga sponsorer eller nya företag. Resten av platserna sköter vi!

Vi har idag två sorters väskor vi erbjuder, en sportbag och en ryggsäck. Båda är slitstarka och gjorda av återvunna PET-flaskor.

Bra för de som ska använda dom och bra för miljön!

Så här mycket kan ni tjäna:

Antal i lagetAntal väskor ni fårVad ni tjänar
50 stycken60 st väskor3000 kr
100 stycken120 st väskor6000 kr
200 stycken240 st väskor12000 kr

Öka teamkänslan och minska klyftorna

För idrottsföreningar m.fl. är kostnader för kläder och kringutrustning betydande för medlemmarna och ofta tvingas man välja produkter som kompromissar i kvalitet och hållbarhet för att alla ska ha råd.

Vårt mål är att erbjuda era medlemmar profilerade produkter av god kvalité med föreningens logga på. Vi vill hjälpa till att höja gemenskapen och öka teamkänslan utan att skapa klyftor beroende på medlemmarnas ekonomiska situation.

På samma sätt som vi inte tummar på produkternas kvalité har vi också höga krav på vilka sponsorer som syns på er produkter. Med RiotAd kan ni känna er trygga.

Vill ni också vara med?

Vill er förening också ha möjligheten att få gratis profilprodukter kan ni fylla i formuläret här så kontaktar vi er inom kort.

Tveka inte, hör av er till oss idag!